Fantastiskt

Nu är hösten här med kyla och skiftande färger på träd och övrig vegetation och man börjar snart fundera på att dra på sig långkalsongerna när man skall gå ut på kvällarna, men det får nog vänta några veckor till.

Sommaren med smyckestillverkning och försäljning vill jag summera, den har varit helt fantastisk, jag har fått beställningar på smycken jag ibland tänkt ”det här går inte” men så har jag satt mig ner och klurat och skissat och till slut har jag kommit på hur jag skall tillverka det. Det bästa av allt är ju att kunderna blivit nöjda och att smyckena passar.

Har även i sommar/ höst jag börjat uppdatera hemsidan i form av nya produktbilder samt lägga upp nya smycken som jag missat då sommaren varit väldigt hektisk för min del både i jobb och privat, så jag och en vän tog alla mina smycken och begav oss till Storforsen en dag där vi fotograferade alla smycken vid forsen eller närliggande terräng, det var härligt och annorlunda, men bilderna blev också nått över det vanliga.
Så under denna vecka pågår uppdateringen för fullt och jag hoppas vara klar inom två veckor, jag önskar er alla en fantastisk höst och kom ihåg, jag väntar på nya smyckesbeställningar.

Ha det gott så länge.

Elisabeth – Arctic Design

IMG_8834.1 IMG_9212

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.