Julen närmar sig

Snart är 2017 till enda, många fina saker som hänt detta år, knutit nya kontakter i smyckes branschen samt träffat många nya kunder som beställt smycken från Arctic Design.
Det har varit både specialbeställningar samt webbshop smycken som beställts, både från länet samt söder ut.

Sedan har det kommit in några beställningar från andra länder också, det är fantastiskt hur bra internet är, du kan bo på andra sidan jorden och ändå hitta det du vill köpa vilket kan vara flera 1000 mil bort.
Tacksam att de som hittat Arctic Design utanför Sverige har gjort köp också.

Har stått på julmarknad i Storforsen i Älvsbyn – Norrbotten helgen 2-3/12, det var otroligt mycket människor där, Storforsens julmarknad är en väldigt trevlig tillställning vid forsens kant, många marknadsstånd och fina uppträdanden.
Så jag passade på att göra en film om storforsens julmarknad när jag ändå var där och sålda smycken. Vill passa på att tacka alla de som köpte sin julklapp av Arctic Design och hoppas mottagaren uppskattar smycket lika mycket som du som köpte det. 

Vill ni se filmen från marknaden så länkar jag till den här. Storforsens julmarknad 2017

Så nu blir det en sista marknad innan jul, westernfarm  den 16/12 kl:11-16 Så ni är mer än välkommen och göra era sista inköp av Arctic Design där, jag hoppas vi ses .

God jul och gott nytt år
/ Elisabeth – Arctic Design

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.